x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Земеделските стопани доказват продукция до края на януари

Фермерите, кандидатствали по схемите за обвързана подкрепа, трябва да подадат документи в областните дирекции на ДФ „Земеделие“

Земеделските стопани доказват продукция до края на януари
Автор: Фермер.БГ
снимка: © Pixabay
На 31 януари 2018 г. изтича срокът, в който земеделските стопани, които са заявили подпомагане по схемите за обвързана подкрепа за плодове, зеленчуци и зеленчуци оранжерийно производство трябва да предоставят в съответните областни дирекции на ДФ „Земеделие“ документи за реализираната от тях продукция. 
 
 
Кандидатите за подпомагане по схемите за обвързана подкрепа за плодове и зеленчуци трябва да са получили и реализирали на пазара добив от заявените за подпомагане култури съгласно приложение № 5 от Наредба № 3 за условията и реда за прилагане на схемите за директни плащания. 
 
Подпомагането по тези схеми се определя за толкова заявени и допустими за подпомагане хектари, за колкото земеделските стопани са получили и реализирали на пазара добив от заявените за подпомагане култури и са представили доказателства за това. За да са допустими за подпомагане по схемата за обвързано подпомагане за оранжерийни зеленчуци, земеделските стопани е необходимо да получат и реализират на пазара минимален добив, съгласно горепосоченото приложение от наредбата поне за една от заявените за подпомагане култури.
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Измениха националната стратегия за оперативни програми за плодове и зеленчуци
 

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news