Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Започна регистрацията на правните основания за позлване на земя

От 1 октомври започна регистрирането на правните основания за ползването на земеделските земи, съобщи Иванка Георгиева – директор на Областна дирекция „Земеделие“ Смолян

Започна регистрацията на правните основания за позлване на земя
Автор: Фермер.БГ
снимка: © Фермер.БГ
От 1 октомври започна регистрирането на правните основания за ползването на земеделските земи, съобщи Иванка Георгиева – директор на Областна дирекция „Земеделие“ Смолян.  
Още по темата
Вижте важните срокове за сключване на споразумения за земята (УКАЗАНИЯ)
20.07.2015
4

Съгласно Закона за подпомагане на земеделските производители, земеделските стопани, които кандидатстват за подпомагане по схемите за директни плащания, трябва да регистрират правните основания за ползваните от тях площи в срок от 01 октомври до 15 февруари на следващата година. Регистрацията се извършва в общинската служба по местонахождение на имотите. Правното основание се доказва с нотариални актове, решения на общинските служби по земеделие, договори за аренда и наем, разрешителни за паша и др.  
 
Регистрацията на правното основание е изключително важна. Тя е задължително условие за кандидатстване по схемите за директни плащания, поради което Областна дирекция „Земеделие“ Смолян призовава всички земеделски стопани да я извършат в определения срок.  

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Ще кандидатствате ли с проект по мярка 9 от ПРСР?

news