x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Започна изложението Пчеломания в Добрич

Експото продължава до неделя - 25 март

Започна изложението Пчеломания в Добрич
Автор: Фермер.БГ
Днес бе открито изложението „Пчеломания“, което се провежда за 15-и път в  Добрич и ще продължи до неделя – 25 март. За пореден път пчеларите от областта могат да обменят опит да купят директно от производител нужните им консумативи и инвентар.
 
 
На изложението има и щандове, на които пчелари продават мед и пчелни продукти от реколта’2017 г., съобщи dobrich.utre.bg. Тази година съорганизатор на изложението е добричкото сдружение „Пчела 1946“, които също се представят със свой щанд.
 
Кметът на Добрич Йордан Йорданов пожела на пчеларите успешна стопанска година. Гост на откриването бе и директорът на Областна дирекция „Земеделие, храни и гори“, която поздрави пчеларите и изложителите от името на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов. 
 
„Пчеларството е един от устойчивите сектори и в настоящия тригодишен период на националната програма за подпомагане на пчеларите са предвидени по над 4 млн. и 700 000 лв. за всяка от годините“, се казва в поздравителния адрес на министър Порожанов, като бе посочено, че общо за 2017 г. на сектора са предоставени над 6 600 000 лв. 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Пчелари настояват местоположението на кошерите да бъде тайна
 

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news