От началото на февруари 2018 година фирма Стойчеви стана официален и ексклузивен представител на италианските телескопични товарачи DIECI за България. Това се отнася също и до сервиза и резервните части на бранда.
 
 
Марката е позната на българския пазар от повече от 10 години, както в селскостопанското си направление, така и в строителните машини.
 
„Ние сме умът, който измисля и силата, която създава.“
 
DIECI стартира през далечната 1962 г., проектирайки и произвеждайки бетонови смесители, а през 1983 г. те са едни от първите европейски производители, които разработват и произвеждат цяла серия телескопични товарачи. Портфолиото се разширява през годините: през 1998 г. пускат строителните телескопични серии – Samson и Runner.
 
През 2000 г. на пазара излиза сега вече популярната серия Пегас от телескопични машини с 360- и 400-градуса въртяща се стрела. Съвсем наскоро стартират HERCULES, новата линия за тежкотоварни превозни средства с голяма  товароподемност, както и превозните средства AGRI PLUS и AGRI TECH, които са специално предназначени за интензивна селскостопанска употреба. 
 
 
Резултатът от това постоянно самоусъвършенстване е портфолио, включващо не по-малко от 143 текущи производствени модела. Освен това, модерният технически отдел на DIECI предлага персонализирани решения, разработени на базата на стандартни машини, отчитащи техническите изисквания на клиентите, за да отговорят на техните специфични нужди.
 
„Нашият бизнес подход е непрекъснатата иновация“
 
С цел поетапното въвеждане на своите технологични решения, производствени процеси и професионално обучение, DIECI стартират проекта Кайдзен, вдъхновен от японската философия за непрекъснато усъвършенстване, за да се премахнат загубите и неефективността. В съответствие с този подход, който отразява най-модерните организационни стандарти, протича радикална промяна, която ще увеличи производителността и качеството, като същевременно ще премахне дейностите, които не създават добавена стойност за компанията и нейните клиенти.
 
 
За постигането на тази цел, DIECI напълно ревизира производствените си процеси, за да опрости и рационализира управлението на различните задачи. Деветте съществуващи монтажни линии и техните поддържащи отдели ще се преобразуват в нов модел, базиран на шест "интегрирани поточни канала", които ще осигуряват продуктите готови за експедиция.
 
„Ние сме гаранцията и застраховката, че винаги ще сме до вас.“
 
За повече от 50 години в бизнеса DIECI са се фокусирали върху непрекъснато проучване на иновативни технологии в сектора на селското стопанство, промишлеността, строителството и специалните превозни средства, както и за осигуряване на отлично предпродажбено и следпродажбено обслужване.
 
 
Тази стратегия е дала възможност на компанията да се утвърди като един от най-важните играчи в световната индустрия, като над 85% от машините й се продават в чужбина чрез четири европейски дъщерни дружества: DIECI Deutschland GmbH в Германия, DIECI телескопични машини в Обединеното кралство, DIECI France Франция и DIECI Vostok в Москва, Русия.
 
Тази организационна структура със седалище в Монтекио Емилия в района Емилия-Романия в Италия е подкрепена от широко разпространена международна мрежа от дистрибутори и акредитирани сервизни центрове на водещи пазари като Съединените щати, Канада, Централна и Латинска Америка, Турция, Близкия изток, Южна Африка и Австралия.
 
„Ние сме качеството и надеждността на нашите продукти.“
 
За да се гарантира, че всички наши машини - стандартни или специални - са надеждни и трайни във времето, DIECI извършват задълбочени тестове в реални условия за експлоатация, за да оценят тяхното представяне и съответствието им с всички проектни спецификации, изискванията за безопасност, наложени от регламентите, хомологация параметрите за сертифициране и характеристиките, изисквани от пазара. 
 
Също така се използва специално оборудване като ролков стенд за извършване на тестове в движение, накланяща се платформа за тестове за стабилност и електронни инструменти, които свалят данните, необходими за разработването и внедряването на всеки телескопичен товарач.
 
„Ние сме отговорността, която поемаме!“
 
През последните две години DIECI актуализират 80% от продуктовата гама, за да предостави на своите клиенти решения, които са модерни, високопроизводителни, надеждни и безопасни.