x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Силен старт на пролетната кампания с продуктите на Булагро

Булагро отново доказаха, че не предлагат просто продукти, а цялостни професионални решения за модерно земеделие

Силен старт на пролетната кампания с продуктите на Булагро
Автор: Фермер.БГ
Снимки: Булагро
В средата на февруари Булагро АД организира серия от семинари, за да подготви фермерите за успешно извеждане на пролетната кампания. Срещите се проведоха на 7-ми и 8-ми февруари в к.к. Златни Пясъци, на 12-ти и 13-ти в град Пловдив и на 13-ти и 14-ти в град Луковит. Акцент бяха ексклузивно предлаганите от Булагро продукти за растителна защита – фунгициди, хербициди и инсектициди, листни торове и биостимулатори, както и семена слънчоглед и царевица. 
 
Специално за събитията дойде г-н Костас Димасис от Валагро, който запозна гостите с 37-годишната история на италианската компания - лидер в производството на листни и микрогранулирани торове и биостимулатори, представена в България ексклузивно от Булагро.
 
 
Иновативните продукти МЕГАФОЛ, МЕГАФОЛ ПРОТЕИН, МАСТЪР, БОРОПЛЮС, ВАЛАГРО EDTA Zn и EDTA Mix вече са добре познати на българските фермери и са доказали своите качества.
 
При слънчогледа бяха представени два хитови високодобивни хибрида, които земеделците могат да намерят само при Булагро – Clearfield хибрида на Косад Семанс – ДЖЕНОВА CL, и Clearfield Plus хибрида ЛОРИС CLP на Еуралис. 
 
 
Търговският директор на Булагро – г-жа Мария Славова, презентира два актуални продукта на Дюпон – хербицида за контрол на основните широколистни плевели Рефайн Екстра и фунгицида Аканто Плюс с предпазно и лечебно действие и с регистрации при житни, слънчоглед и рапица. Суперомокрителят от ново поколение Орфей беше представен с атрактивно видео, показващо резултата от използването му.  
 
Г-н Илия Славов от фирма Адама запозна земеделците с фунгицидите при пшеница Маредо 125 СК и Мирадор Форте 160 ЕК, инсектицидите Маврик 2 Ф и Пиринекс Сюприйм, както и хербицида при слънчоглед и царевица Пендиган 330 ЕК НОВ – всички присъстващи в портфолиото на Булагро за новия сезон.
 
 
Компанията Ариста Лайфсайънс също представи свои топ продукти, предлагани от Булагро на най-атрактивни цени: златният стандарт при обеззаразяването – Витавакс Роял, хербицидът при рапица и слънчоглед Пантера/Ранго, инсектицидите Хлорсирин 550 ЕК и Цитрин Макс, както и патентованата смес от реагенти за третиране на твърда вода X-Change
 
Представители на фирма Пионер презентираха своите предложения при слънчоглед и царевица за сезон пролет 2018 и дадоха още ценни съвети на земеделците. 
 
 
Булагро отново доказаха, че не предлагат просто продукти, а цялостни професионални решения за модерно земеделие.  
 
За повече информация и контакти посетете сайта Булагро Груп Холдинг ЕАД и на zashtita.bulagro.bg

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
История с продължение: Топ хибриди за топ резултати: Пионер и Булагро
 

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news