x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Семинар: Какви са политиките на ЕК за промоционални програми на агропродукти

Семинарът ще се проведе на 20 март в министерството на земеделието

Семинар: Какви са политиките на ЕК за промоционални програми на агропродукти
Автор: Фермер.БГ
Аграрното министерство организира семинар на тема „Представяне на политиката на Европейската комисия за промоционални програми на земеделски продукти за 2018 г.“, съобщиха от ведомството. 
 
 
Форумът ще се проведе на 20 март 2018 г. в сградата на министерството на земеделието, храните и горите и в него ще вземат участие зам.-министър Цветан Димитров, директорът на дирекция „Пазарни мерки и организации на производители“ в министерството Слави Кралев. 
 
Камелия Палазова от ГД "Земеделие и развитие на селските райони" в Европейската комисия ще запознае участниците с политиката на ЕК относно правилата и условията за кандидатстване за промоционални програми на  земеделски продукти за 2018 г.
 
Желаещите да участват в семинара трябва да регистрират присъствието си /наименование на организация, име и фамилия на представители/ нa електронен адрес promotion@mzh.government.bg, или на тел. +359 985 11 447, най – късно до 14.03.2018 г.
 
Събитието, което ще започне в 9:00 ч. е насочено към всички потенциални бенефициери, които се интересуват от подаването на предложение за програма за информация /промоция за земеделски продукти, посочват от министерството и уточняват, че на него ще бъдат допуснати само регистрирани посетители. 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
ЕК стартира кампания за промоция на земеделски продукти
 

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news