От далечната 1957 година, когато компанията е основана от датчанина Хартфиг Йенсен – градинар, който е имал нужда от качествена пръскачка, ХАРДИ (HARDI) обслужва непрекъснато нарастващите нужди от ефективна и прецизна растителна защита и днес компанията е лидер в механизираното прилагане на продукти за растителна защита. Тази позиция се поддържа чрез непрекъсната развойна дейност и иновации. Днес ХАРДИ разполага с 11 завода в целия свят, а мрежата за дистрибуция и продажби обхваща над 100 страни.
 
 
 
Вече 14 години ексклузивен представител на ХАРДИ за България е Булагро Машини АД. За този период марката извоюва първо място в България по продажби на прикачна пръскаща техника от Западна Европа. 35% пазарен дял определено е успех за ХАРДИ, но е и доказателство за добрата работа и надеждност на машините. Това доказателство се дава само от клиентите. Техните оценки от практиката са тези, които са определящи за развитието на бранда на пазара.
За да отпразнуват своя юбилей, ХАРДИ поканиха фермери, представители и приятели на грандиозно шоу в семейството на Nørre Alslev.
 
Демонстрация на продуктите
Много продукти на HARDI бяха показани на шоуто, включително навесния модел MEGA 2200, прикачните NAVIGATOR 3000 ECHO, COMMANDER 7000 и флагмана – самоходната ALPHA 5100.
 
 
Отблизо
След демонстрациите публиката бе поканена на пистата, за да се запознае по-добре с продуктовата гама.
 
 
Джейсън Уат
Световноизвестният автомобилен състезател, който след инцидент през 2012 година остава парализиран от кръста надолу, но продължава да се състезава и да печели титли, представи своята реч „Защото искам“. Той разказа историята си с хумор, чар, отдаденост и сподели как се е научил да живее с недъга си.
 
Рали автомобили
Специално за събитието двама местни рали пилоти показаха уменията си на пистата на ХАРДИ. Публиката получи възможността да спечели една обиколка с някоя от колите с надеждата да подобри рекорда.
 
 
Рекордът беше поставен от рали пилота Саймън Ларсън със Citroen C2 R2 Max с време 1:09:13.
През следващата година HARDI ще спонсорират Саймън Ларсън.

За повече информация можете да се обърнете към експертите на Булагро Машини АД на телефон тел. 042 / 600 171 ; 0886 88 73 03 и на e-mail: [email protected]. Информация можете да получите и на сайта mashini.bulagro.bg