x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Осмият семинар на НАЗ: „Зърнопроизводството на кръстопът?“

Събитието ще събере сектора заедно с представители на публични органи, образователни институции, търговски и анализаторски компании, чуждестранни неправителствени организации, и др.

Осмият семинар на НАЗ: „Зърнопроизводството на кръстопът?“
Автор: Фермер.БГ
Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) ще проведе осмия си национален семинар от 29 и 30 ноември 2018 г. в Гранд хотел Пловдив, град Пловдив. Тази година събитието ще премине под надслов „Зърнопроизводството на кръстопът?“, съобщиха от асоциацията. 
 
 
Престижното събитие ще събере сектора заедно с представители на публични органи, образователни институции, търговски и анализаторски компании, чуждестранни неправителствени организации, и др. 
 
В двудневната програма е предвидено да има дискусионни панели, споделяне на добри практики и презентации по най-важните теми и последните постижения при производството на зърнени и маслодайни култури. Изложбената зона ще позволи на всички гости да осъществят контакти с водещи компании - производители и вносители на продукти за растителна защита и подхранване, семена, земеделска техника, аналитична апаратура и софтуерни решения. 
 
Официалното откриване на осмия национален агросеминар ще започне с тържествено връчване на третата стипендия на НАЗ „Иван Генчев Танев“. 
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Костадин Костадинов е новият председател на НАЗ
 

Пречи ли на работата във фермата лятното часово време?

news