x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Онлайн фермерски пазар подкрепя български производители

Farmhopping започна доставки в цялата страна

Онлайн фермерски пазар подкрепя български производители
Автор: Фермер.БГ
снимка: © investEU
Платформа скъсява дистанцията между българските фермери и клиентите. Фермерите получават честно заплащане, а потребителите – една удобна доставка с истинска и свежа храна. Всичко това е Farmhopping – платформа за онлайн фермерски пазар за натурално произведена продукция от над 100 малки родни производители.
 
 
Farmhopping започна доставки в цялата страна. Клиентите на платформата вече имат възможността да поръчат продукти от няколко производителя от различни райони на страната, а след това да ги получат с една доставка на своя адрес. 
 
Фокусът на Farmhopping е върху сезонни и естествени храни. Задължително условие към производителите е да не използват пестициди, консерванти и подобрители, както и да следват изискванията за устойчиво земеделие и животновъдство. Пресните артикули се подготвят от фермерите за конкретния клиент, не престояват на склад, което гарантира свежестта им. 
 
Опаковките, които платформата използва, позволяват поддържането на необходимата температура на храните, без значение колко отдалечен е адресът, на който трябва да пристигнат пратките.
 
Инвестицията в проекта възлиза на 500 хил.евро като 100 хил. от тях са инвестиция на Eleven (по линия на Европейската инвестиционна банка). 
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Производител: Трудно се класираме и на нашия пазар
 

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news