x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Приеха българската позиция за заседанието на Съвета по земеделие

То ще се проведе на 14 май в Брюксел

Приеха българската позиция за заседанието на Съвета по земеделие
Автор: Фермер.БГ
Правителството одобри българската позиция за предстоящото заседание на Съвета по земеделие и рибарство на Европейския съюз (ЕС). То ще се проведе на 14 май в Брюксел, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
 
Във вторник, 14 май, министрите ще продължат с дискусиите по пакета за реформа на новата Обща селскостопанска политика (ОСП) 2021-2027 г. Фокус ще бъде поставен върху новия модел на прилагането й след 2020 г. Очаква се да бъдат обменени мнения и по селскостопанските аспекти на съобщението на Европейската комисия (ЕК) „Чиста планета за всички: стратегическа дългосрочна визия за неутрална по отношение на климата икономика“.
 
Делегациите на Испания и Франция ще представят информация за подписаната от тях съвместна декларация по отношение на предложението за Европейски фонд за морско дело и рибарство за периода 2021-2027 г.
 
Очаква се ЕК да представи декларацията относно интелигентното и устойчивото цифрово бъдеще за европейското селско стопанство и селските райони. Документът бе подписан в рамките на форума „Цифров ден“, проведен на 9 април в Брюксел, Белгия.
 

Следете темата и на cap4us.fermer.bg

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
CAP4US: Практика и реални възможности за фермерите
 

Смятате ли, че системите за напояване са в готовност за сезона?

news