Дискусия за проблемите и предизвикателствата пред българското земеделие организира ПП Обединени земеделци , съобщават от пресцентъра на партията.

 

Форумът на тема: „Проблеми и предизвикателства пред българското земеделие” ще се проведе на 10 ноември 2012 г., събота, в гранд-хотел „България”, София.

 

Във връзка с това от партията инициираха широко обществено обсъждане за необходимите промени в аграрната политика на България.

 

Целта е да бъде чуто мнението на българските граждани по важни въпроси, касаещи сектора: Въвеждане на горна граница на собствеността на земеделски земи; Въвеждане на горна граница на субсидията, която може да получи един земеделски производител; Децентрализация на управление на европейските проекти чрез одобрение на регионално ниво; Кооперирането на дребни и средни производители; Намаляване на ДДС върху земеделската продукция и храните.

 

Предложения, позиции и коментари могат да бъдат изпращани на e-mail: [email protected]или на адрес: София 1000, бул. Витоша №12, ет. 3, ПП Обединени земеделци.


 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!