x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Най-голямото овощарско изложение кани производители от цялата страна

Форумът ще се проведе на 24 март в Русе, организатор е Съюз на Дунавските овощари

Най-голямото овощарско изложение кани производители от цялата страна
Автор: Христина Василева, Фермер.БГ
Наближава най-голямото овощарско изложение „Дунавски овощари 2018“. Поканени са производители от цялата страна. Форумът ще се проведе на 24 март в спортна зала Арена – Русе. 
 
 
На форума участие ще вземат компании с предмет на дейност производство на посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове и хранене на растенията, хранително-вкусова промишленост – преработка и консервиране, земеделска техника в областта на овощарството – машини, съоръжения, капково напояване, услуги и информация, включително банково и застрахователно обслужване, производство на опаковки, горива и други свързани дейности.
 
„Към момента имаме потвърждението на 30 фирми-изложители, както и на 15 компании за b2b срещи със земеделците. Това е голяма възможност за българските овощари, тъй като на едно място ще бъдат събрани представители на търговски вериги, преработватели от България, но и търговски вериги, търговци и преработватели от Румъния“, коментира Николай Колев, председател на Съюза на Дунавските овощари, който е и организатор на събитието за Фермер.БГ.
 
Събитието се радва и на международен интерес, като до момента гости и фирми-изложители на форума са били представители от Турция, Румъния, Италия, Англия. 
 
„Тази година растем и се радваме на голям интерес на фирми от Гърция, Холандия, Сърбия, Полша и Румъния. Полагаме и усилия да увеличим мащаба на събитието, като го направим значимо за сектора и нашите членове“, добави още Колев.
 
Специализираното овощарско изложение се организира съвместно с годишното събрание на сдружението, в което членуват повече от 350 овощари, обработващи общо около 23 000 дка.
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Стопани подават заявления за измръзнали овошки в Сливенско
 
До 100% финансиране при лизинг на земя
10.12.2018 | 3538 прочитания
До 100% финансиране при лизинг на земя
Фермерите търсят опростена и бърза процедура за осигуряване на средства за новата стопанска година

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news