x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Настана време за сеитба

Новото поколение машини FARMIX с 0% лихва

Настана време за сеитба
Автор: Фермер.БГ
Настана време за сеитбата на пролетници. Специално за сезон 2019 ИНОВЕКС Груп представя новото поколение пролетни сеялки  и окопни култиватори FARMIX.
 
 
Новият дизайн на сеялките от серия SD се отличава с подобрена геометрия на рамата и работните секции, уголемени и с нов дизайн бункери за тор и семена. Също така машината е с подобрени работни органи и утъпкващи колела, подходящи за работа в сухо и влажно време.
 
Новото поколение сеялки FARMIX залага на наложения и супер прецизен сеитбен апарат с метален чистач тип „гребен“ и пластмасово уплътнение за отличен вакуум.
 
 
Голямо нововъведение FARMIX прави при окопния култиватор серия CR6. Новият модел е с торовнасяща система с настройка, чрез зъбни колела, като при сеялките серия SD.
 
Промяната води до супер прецизност на торовнасянето, спестявайки много излишни разходи и проблеми на земеделците. Рамата и работните секции са с подобрена геометрия, а бункерите за тор са също с новия дизайн като при сеялките серия SD.
 
За да направи машините FARMIX още по-достъпни за своите клиенти, ИНОВЕКС Груп ги предлага през този сезон с 0% лихва и разсрочено плащане до края на 2019 г.
 
За повече информация може да се обадите на 02 841 1100 или 088 910 5050, или да посетите www.inovex.bg или https://inovex.tractor.bg/

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Имате ли затруднения при подаването на заявления за Кампания 2019 за директните плащания?

news