x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Модернизацията и новата техника - акцент при Сатнет на АГРА

Специални промоционални предложения могат да получат всички клиенти на компанията

Модернизацията и новата техника - акцент при Сатнет на АГРА
Автор: Фермер.БГ
Южнокорейската марка трактори LS е безспорен лидер на българския пазар. След като официалният вносител на LS за България, Сатнет, отчете над 200 продадени машини през 2017 г., в рамките на Международното селскостопанско изложение АГРА 2018 г., компанията акцентира върху своите клиенти.  
 
 
“Трактори с марка LS са добре познати на българския пазар. В тази връзка решихме да акцентираме върху нашите съществуващи клиенти, като им предоставим специални отстъпки и атрактивни лизингови условия за купуване на нова техника или за модернизиране на старата”, коментира Димитър Вангелов, управител на Сатнет за Трактор.БГ.
 
 
LS Груп продава машините си в над 47 страни в света. Тракторите се отличават със стабилно шаси и елегантен дизайн. Високото качество и изключително добрата цена също не остават на заден план. Именно съвкупността от всички тези позитиви правят тракторите LS едни от най-достъпните у нас, особено след приключване на програмния период по европейското финансиране.
 
 
В рамките на АГРА, на щанда на Сатнет, посетителите могат да намерят специализирани решения за техните нужди. Конкретни и работещи пък са съветите на експертите, които всеки един земеделец може да получи. 
 
Тази година Сатнет залага и на още по-разнообразен инвентар, който перфектно да допълни високопроизводителните модели, с марката LS.
 
Повече информация може да получите на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Сатнет продаде над 200 трактора с марката LS през 2017 г.
 

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news