Рожден ден празнува днес земеделският министър Мирослав Найденов /1968г./ . "Пожелавам си здраве, добра работа за министерството и фонда и да няма повече скандали и калинки", казал сутринта 42-годишният агрошеф, докато фучал с бонбоните по коридора в МЗХ.

От пресцентъра му съобщиха, че днес ще се среща с колеги - организирана е церемония по награждаване на изявили се ветеринарни лекари, журналисти и партньори на Българския ветеринарен съюз от 13.30 часа в х-л „Радисън”, зала „Александър”. По повод празника, ръководството на Националната ветеринарно-медицинска служба ще направи преглед на дейността си през изминаващата година. На събитието, което ще се състои от 14.30 часа в х-л „Анел”, зала „Галерия”, ще присъства министър Найденов.

Въпреки ранния час, на бюрото на Найденов вече са натрупани букети с цветя, подаръци - баровски химиклаки, икони и други офис принадлежности. За службата бонбони, иначе министърът е наточил руйно винце, собствено производство, от челопешките бъчвонки, с което ще черпи по-близките си. Неговото вино е придобило слава сред приятелите му, тъй като е от подбрани сортове, а гроздаците купува от петрички производители.

Довечера от министерското семейство ще се чува многократен звън от наздравици, тъй като и съпругата на д-р Найденов  - Нина също е ветеринарен лекар и празнува. На миналия си рожден ден шефът на земеделците получи статуетка на бик от близките си, а тази година още никой не знае с какво ще го зарадват. Нищо чудно от радост министърът да запее и някоя от любимите си народни песни.

 

Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!