Машио Гаспардо България прикова интереса на земеделци с премиерни машини от ново поколение. В рамките на най-голямото селскостопанско изложение в България БАТА Агро 2017 търговският директор на компанията за България г-н Симеон Симеонов представи редица иновативни предложения.
 
 
Акцент на щанда на Машио Гаспардо бе прикачната пръскачка GASPARDO CAMPO 65 P, с капацитет от внушителните 6500 литра. Премиерната машина няма аналог на българския пазар и буди интерес  с голямата си функционалност и възможности, сред които завиващ мост, система за следене на повърхността NORAC, GPS- навигация и други. Освен дебютния модел, земеделците имаха възможност да видят и другите разновидности на пръскачката, подходящи за по-малки стопанства - CAMPO 20 C (2400 литра) и CAMPO 32 P (3200 литра).
 
 
На особен интерес от присъстващите се радваше и сеялката за пролетници GASPARDO МТЕ 300. Машината е шестредова с торовнасяне, микрогранулатор и с телескопична рама. Освен това GASPARDO MTE 300 е екипирана с компютър за броене на семената – ненадминат помощник за земеделците. На щанда си конкурентната на пазара на земеделска техника компания представи и сеялката за есенници GASPARDO PINTA 600.
 
 
Друга иновация от Машио Гаспордо бе премиерата на най-новото поколение извисяващ апарат ISOTRONIC, внедрен в сеялките GASPARDO от началото на 2017 г. По своята същност апаратът представлява vario-електродвигател, който променя оборотите на изсяващия диск спрямо постъпателната скорост на трактора. Навигирането е изключително удобно и лесно, тъй като всички настройки се извършват от монитора в кабината на трактора. Предимствата на системата са неизброими. ISOTRONIC ви гарантира премахване на всички задвижващи възли като кардани, валове и д.р. Благодарение на него не само ще увеличите работната скорост на машината, но и експлоатационния период, както и ще намалите разходите за поддръжка.
 
Традиционно компанията представи машини от зелената си линия, като в рамките на изложението фермерите можеха да се запознаят отблизо с две рулонни балировачки MASCHIO модел ENTRY 120 с фиксирана камера със сезал и мрежа с диаметър на балата до 120 см., както и модел SPRINTER 165 Topcut  с варио камера, максимален диаметър на балата до 165 см и с електронно регулиране на плътността на балата.
 
 
В унисон с всички топ предложения на щанда на Машио Гаспардо настоящите и бъдещи клиенти имаха възможност да видят и машини за минимална обработка на почвата.
 
Земеделците разгледаха отблизо стърнищния култиватор MASCHIO DRACULA 400, който е правилният избор, за фермери, които искат да постигнат перфектен резултат преди сеитба. Машината е комбинация от два реда дискове с противоположен ъгъл на атаката, следван от продълбочаващи тела, подравнители и валяци. MASCHIO DRACULA 400 едновременно реже и миксира растителните остатъци, като запазва влагата във почвата и постига перфектна обработка, готова за сеитба. 
 
 
Друга подобна машина е дисковата брана MASCHIO PRESTO 500, състояща се от два реда дискове, с независимо окачване, последвани от валяк. PRESTO 500 е с работен захват от 5 метра и също гарантира отлични резултати. В рамките на БАТА Агро 2017, с марката MASCHIO, бяха представени още продълбочител, модел ARTIGLIO 300/7, с който земеделците могат да постигнат нужната аерация на почвата и да отведат всички плевели на повърхността, както и активната брана модел DM 4000, с която те могат да си гарантират отлична обработка преди сеитба.
 
Повече информация за цялото портфолио с машини, може да получите от официалния вносител на марката за България – Машио Гаспардо на http://www.maschio.com/