Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Машио Гаспардо представи дебютни машини от ново поколение на БАТА Агро 2017

Редица иновации запалиха интереса на посетителите на изложението

Машио Гаспардо представи дебютни машини от ново поколение на БАТА Агро 2017
Автор: Фермер.БГ
Машио Гаспардо България прикова интереса на земеделци с премиерни машини от ново поколение. В рамките на най-голямото селскостопанско изложение в България БАТА Агро 2017 търговският директор на компанията за България г-н Симеон Симеонов представи редица иновативни предложения.
 
 
Акцент на щанда на Машио Гаспардо бе прикачната пръскачка GASPARDO CAMPO 65 P, с капацитет от внушителните 6500 литра. Премиерната машина няма аналог на българския пазар и буди интерес  с голямата си функционалност и възможности, сред които завиващ мост, система за следене на повърхността NORAC, GPS- навигация и други. Освен дебютния модел, земеделците имаха възможност да видят и другите разновидности на пръскачката, подходящи за по-малки стопанства - CAMPO 20 C (2400 литра) и CAMPO 32 P (3200 литра).
 
 
На особен интерес от присъстващите се радваше и сеялката за пролетници GASPARDO МТЕ 300. Машината е шестредова с торовнасяне, микрогранулатор и с телескопична рама. Освен това GASPARDO MTE 300 е екипирана с компютър за броене на семената – ненадминат помощник за земеделците. На щанда си конкурентната на пазара на земеделска техника компания представи и сеялката за есенници GASPARDO PINTA 600.
 
 
Друга иновация от Машио Гаспордо бе премиерата на най-новото поколение извисяващ апарат ISOTRONIC, внедрен в сеялките GASPARDO от началото на 2017 г. По своята същност апаратът представлява vario-електродвигател, който променя оборотите на изсяващия диск спрямо постъпателната скорост на трактора. Навигирането е изключително удобно и лесно, тъй като всички настройки се извършват от монитора в кабината на трактора. Предимствата на системата са неизброими. ISOTRONIC ви гарантира премахване на всички задвижващи възли като кардани, валове и д.р. Благодарение на него не само ще увеличите работната скорост на машината, но и експлоатационния период, както и ще намалите разходите за поддръжка.
 
Традиционно компанията представи машини от зелената си линия, като в рамките на изложението фермерите можеха да се запознаят отблизо с две рулонни балировачки MASCHIO модел ENTRY 120 с фиксирана камера със сезал и мрежа с диаметър на балата до 120 см., както и модел SPRINTER 165 Topcut  с варио камера, максимален диаметър на балата до 165 см и с електронно регулиране на плътността на балата.
 
 
В унисон с всички топ предложения на щанда на Машио Гаспардо настоящите и бъдещи клиенти имаха възможност да видят и машини за минимална обработка на почвата.
 
Земеделците разгледаха отблизо стърнищния култиватор MASCHIO DRACULA 400, който е правилният избор, за фермери, които искат да постигнат перфектен резултат преди сеитба. Машината е комбинация от два реда дискове с противоположен ъгъл на атаката, следван от продълбочаващи тела, подравнители и валяци. MASCHIO DRACULA 400 едновременно реже и миксира растителните остатъци, като запазва влагата във почвата и постига перфектна обработка, готова за сеитба. 
 
 
Друга подобна машина е дисковата брана MASCHIO PRESTO 500, състояща се от два реда дискове, с независимо окачване, последвани от валяк. PRESTO 500 е с работен захват от 5 метра и също гарантира отлични резултати. В рамките на БАТА Агро 2017, с марката MASCHIO, бяха представени още продълбочител, модел ARTIGLIO 300/7, с който земеделците могат да постигнат нужната аерация на почвата и да отведат всички плевели на повърхността, както и активната брана модел DM 4000, с която те могат да си гарантират отлична обработка преди сеитба.
 
Повече информация за цялото портфолио с машини, може да получите от официалния вносител на марката за България – Машио Гаспардо на http://www.maschio.com/ 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Вдигат до 190-200 лв. компенсацията за животно заради чумата
14.07.2018 | 14872 прочитания
Вдигат до 190-200 лв. компенсацията за животно заради чумата
НОКА настоява стопаните да получат компенсациите си без бюрокрация и без да ги разкарват до областните градове

Ще кандидатствате ли с проект по мярка 9 от ПРСР?

news