Италианският производител на трактори Landini, част от групата ARGO Tractors, представи на изложението EIMA 2012 своята нова 5D серия трактори.

 

Тя включва 3 модела 90, 100 и 110, с мощност от 85 до 102 к.с., като всички отговарят на еко нормите Tier 4. В тези трактори са вградени иновативни Common Rail двигатели Perkins, които постигат ноеи рекордни нива на икономичност.

 

Новата серия трактори вече е и с обновеното лого на Landini, включва и дизайнерски линии, които ще залегнат в основата на бъдещите модели, които италианския производител ще изкара на пазара през следващите години.

 

За разлика от 5D серията, новите Landini 5H включват 4 модела – 90, 100, 110 и 115, съответно с мощност от 85 до 113 к.с. Тези трактори ще се предлагат в две версии : “Top”- с Power Shuttle трансмисия с хидравличен реверс и електро-хидравличен ВОМ и „Techno”- с механичен реверс и електро-хидравлично управление на ВОМ-а.

 

В допълнение на новите двигатели и външен вид, от Landini са реализирали фейс-лифт и на кабините на своите трактори, които са още по-удобни за управление, а контролните уреди са разположени по-интуитивно.

 

Българските фермери ще могат да се запознаят с новите модели трактори Landini съвсем скоро, съобщиха от официалния вносител на марката за България – фирма Оптиком ООД

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

трактори Landini
 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!