Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

JCB Finance подкрепя земеделците

Търсете зеления печат „БАТА ЦЕНА“, питайте екипа на Оптиком и вдигнете производителността на Вашето стопанство с изгодни инвестиции

JCB Finance подкрепя земеделците
Автор: Фермер.БГ
JCB Finance подкрепя българските земеделски стопани в работата им. Голяма част от стопаните, кандидатствали по схемите и мерките на ПРСР се изправят пред един сериозен проблем – очакването на одобряването на проекта им и договорирането. 
 
Това обаче забавя тяхната работа и води до известни затруднения. 
Именно заради това JCB Finance и UniCredit Leasing предлагат удобно и разумно решение на техните проблеми. 
 
Високопроизводителните и улесняващи работата във фермата товарачи на JCB са напълно достъпни за всички земеделски стопани и фермери с новата промоция за лизинг
 
 
100-процентовото качество, иновации и комфорт от JCB, при това с 0% лихва - това е предложението за фермерите от съвместната програма на JCB Finance и UniCredit Leasing. Лизингът е за три години, а вноските са 4 за година, като встъпителната вноска е само 20%. 
 
Телескопични товарачи JCB с различни височини на повдигане и товароподемност ще присъстват на щанда на Оптиком на изложението – от най-малкия JCB 516-40 Agri Plus с компактни размери, 1600 кг товароподемност на 4 м височина до най-големия, JCB 560-80 Agri Plus с 6 тона на 8 м височина за високопроизводителна работа в големи стопанства.
 
Компактните модели JCB 516-40 Agri и 525-60 Agri Plus са хит в животновъдните ферми и за работа в закрити пространства с ограничени размери. Моделът с товароподемност 3600 кг на 7 метра JCB 536-70 Agri Plus ще направи своя български дебют на изложението, а сигурен фаворит на земеделските производители е 541-70 Agri Pro с първата и единствена в света 2-в-1 трансмисия, създадена специално за телескопичните товарачи за работа в селското стопанство.
 
 
Товарачите JCB AgirPro се отличават с уникалната си DualTech VT варио трансмисия, предлагаща на фермерите най-доброто от два свята чрез съчетаване на прецизното управление при ниски скорости чрез хидростатичния модул с върхова ефективност при високата скорост и ускорение на Powershift модула в една обща трансмисия. Не случайно иновативните телескопични товарачи JCB AgriPro спечелиха като най-добрата Машина на годината 2017 на SIMA в сектор машини за товаро-разтоварни дейности и сребърен медал в раздел Иновации.
 
За да бъдат земеделските стопани още по-улеснени и да съчетаят необходимото с удобното, за започващото изложение БАТА АГРО в Стара Загора Оптиком ООД, официалният представител на JCB в България, е подготвил атрактивни предложения за своите клиенти. 
 
На изложението те ще могат да се възползват от специалните промоционални цени за товарачи JCB, номер 1 на пазара, както и за другите машини, представени от Оптиком. Търсете зеления печат „БАТА ЦЕНА“, питайте екипа на Оптиком и вдигнете производителността на Вашето стопанство с изгодни инвестиции!
 
Иначе Оптиком ООД, българският партньор на JCB Agriculture, ще представи от 16 до 19 май на изложението за агротехника БАТА АГРО и високоскоростните трактори JCB Fastrac с моделите 8330 с мощност 348 к.с. (8,4-литров, 6-цилиндров двигател AGCO Power T4f) и 4220 с мощност 235 к.с. от AGCO Power 6,6-литров 6-цилиндров двигател, Т4f. 
 
JCB 403 Agri е компактен колесен челен товарач с чупеща рама, висок само 2,2 м и широк само 1,1 ми  и с товарен капацитет 0,3 куб.м, способен да работи ефективно в затворени тесни пространства, във и около сградите, в целия широк спектър от ферми в селското стопанство - от свинеферми , птицеферми, млечни ферми до разсадници и коневъдни центрове.
 
За по-голяма производителност и мултифункционалност товарачите JCB се предлагат с голям избор от приспособления – кофи за зърно, щипки за бали, четки за почистване, мултифункционални щипки, багерно устройство и др.
 
 
Още за промоциите и изненадите, които Оптиком и JCB Agriculture ви готвят на БАТА АГРО, можете да видите на www.opticom-bg.com, а също така и на www.jcb-agri.bg.

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Свързани новини
Дилъри на JCB от централна Европа се събраха в България
 
Какво ни казахте: Ще се възползват ли фермерите от подпомагането de minimis
16.10.2017 | 13570 прочитания
Какво ни казахте: Ще се възползват ли фермерите от подпомагането de minimis
Над 60 на сто от отговорилите на анкетата на Фермер.БГ твърдят, че ще се възползват от парите

Нужни ли са допълнителни разяснения по мярка 14?

news