x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Inteli AgroBook 2019: Всичко за плодовете и зеленчуците

Изданието ще бъде разпространявано единствено на форума InteliFresh 2019 – От градината до щанда на 22 февруари 2019 в Пловдив

Inteli AgroBook 2019: Всичко за плодовете и зеленчуците
Автор: Фермер.БГ
На глобалните пазарни тенденции при плодовете и зеленчуците и възможностите България да се върне на световната карта с тяхното производство е посветено третото издание на Inteli AgroBook, резултат от усилията на анализаторския екип на ИнтелиАгро.
 
 
Inteli AgroBook 2019 се отпечатва в ограничен тираж и ще бъде разпространяван единствено по време на InteliFresh 2019 – От градината до щанда на 22 февруари. Събитието, чийто медиен партньор е Фермер.БГ, ще се проведе в хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив, където форумът за реализация на плодове и зеленчуци ще събере производители, търговци от България и чужбина, както и доставчици на технологии и услуги в бранша. Участието в InteliFresh 2019 e с предварителна регистрация на www.agroevents.eu до 20 февруари, припомнят организаторите.
 
 
Изданието представя пълна картина развитието на отрасъла в България – производство, площи, износ и предизвикателства. Акцент в Inteli AgroBook 2019 е бизнес моделът на една сравнително непозната култура за България, но с огромен потенциал за продажби и доходност в световен мащаб – боровинките.
 
Представени  са и последните технологични достижения в селекцията на плодове и зеленчуци, които могат да разкрият нови атрактивни приложения и огромни пазари пред бранша. Засегната е и горещата тема за производителите в България – ролята, ефектите и бъдещето  на европейското субсидиране в сектор „плодове и зеленчуци“. Представен е и холандският опит в развитието на кръговото земеделие.

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Производители: InteliFresh дойде точно навреме
 

Пречи ли на работата във фермата лятното часово време?

news