x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Форум за бъдещето на земеделието

Събитието ще се проведе на 29 ноември

Форум за бъдещето на земеделието
Автор: Фермер.БГ
Европейската организация на собствениците на земя (ELO) и Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ) иорганизират Регионален Форум за бъдещето на земеделието, който ще се проведе на 29 ноември от 09:30 до 16:00 ч., в Гранд Хотел София.
 
Партньори на форума са и Синджента България и Национална асоциация „Българско Черноморие” (НАБЧ). На събитието ще бъдат разгледани три ключови въпроса: Как целите за устойчивото развитие могат да помогнат за разрешаването на глобалните проблеми в земеделието? Накъде върви реформата на Общата селскостопанска политика? Как конкурентоспособността и опазването на околната среда могат да съществуват съвместно в българската земеделската среда?
 
В дискусията ще участват: Тасос Ханиотис, директор на Главна дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ към Европейската комисия; Пиер-Оливие Дреж, президент на ELO; Владимир Уручев, член на Европейския парламент; Стайко Стайков, председател на БАСЗЗ; Галина Пейчева-Митева, заместник-председател на БАСЗЗ; Венцислав Върбанов, председател на Асоциацията на земеделските производители в България и др.
 
На форума са поканени и министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов, министърът на околната среда и водите Нено Димов, представители на всички отговорни държавни институции и на съсловните организации в земеделския сектор.
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Ричард Маркуел: Европа трябва да стане лидер в дигиталното земеделие
 
Европейските дилъри на Rostselmash отчитат успешен сезон
18.09.2018 | 333 прочитания
Европейските дилъри на Rostselmash отчитат успешен сезон
Пазарният дял на зърнокомбайните в България през изминалия сезон е увеличен 3 пъти

Трябва ли да се плащат данъци върху субсидиите?

news