Всяка партия, когато е в опозиция, яхва темата за земеделието.  Когато дойде на власт обаче, от "приоритетен", агро-сектора отива в забвение ( вижте програмата на ГЕРБ ). Сетиха се днес в Силистра, БСП лидерите, начело със Сергей Станишев да говорят за проблемите и перспективите пред земеделието!

 

Къде бяхте и къде спахте по време на вашето управление, другари социалисти? Та нали вие сте същите, които заповядахте многократно на полицията с всички (не)законови методи да удря протестите на фермерите, било то зърнопроизводители, животновъди и т.н. !  Та нали вие сте същите, които разписахте по такъв начин наредбите по Програмата за развитие на селските райони ( ПРСР 2007-2013 ) за да създадете отлични условия за корупционни практики и нецелесъобразно разходване на европейските средства за земеделието и селските райони ! И още..и още..и още... Всъщност, какво направихте вие по време на вашето управление за земеделието ?

 

След срещата плъзнаха отново коментари, че "вниманието", което се явява към земеделците е свързано с най-новия политически проект в България, който скоро ще бъде обявен, след предстоящите рокади в политиката.