x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

ДФЗ организира Дни на отворени врати в страната

Предвижда се отварянето на специални приемни

ДФЗ организира Дни на отворени врати в страната
Автор: Фермер.БГ
През тази година Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) ще организира „Дни на отворени врати“ във всички свои областни дирекции. Графикът за тяхното провеждане е одобрен от изпълнителния директор на институцията Живко Живков, съобщиха от пресофиса на фонда.  
 
 
Инициативата „Дни на отворени врати“ е в съответствие с подхода за публичност и прозрачност в работата на институцията, която е част от приоритетите в програмата на изпълнителния директор Живко Живков. 
 
Отворените врати се организират в изпълнение на стратегическите цели на ДФЗ за подобряване обслужването на граждани и повишаване доверието във фонда, както и превенция на корупцията и противодействие на измамите.
 
В рамките на инициативата „Дни на отворени врати“ в ДФЗ ще бъдат осигурени специални приемни за граждани в регионалните структури на фонда. Кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки по възникнали казуси, да подават сигнали и жалби, както и да правят предложения за подобряване работата. 
 
За регионалните медии ще бъде организирано и посещение на място на обект, финансиран от ДФ „Земеделие“ със средства от националния бюджет или от европейските фондове. Така обществеността ще може да се запознае с добрите практики в българското селско стопанство, осъществени с подкрепата на Разплащателната агенция.
 
Първите „Дни на отворени врати“ ще бъдат организирани в областните дирекции на ДФЗ в Благоевград - на 15 март и в Плевен – на 29 март 2018 г. 
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
ДФЗ ще проверява за изкуствено създадени условия за подпомагане на фермерите
 

Коя тема от новата ОСП представлява най-голям интерес за Вас?

news