x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Биопроизводителите могат да правят електронни справки за Кампания 2017

Ако земеделските стопани установят разминавания в данните могат да се обръщат към контролиращото лице, с което имат сключен договор, съобщиха от ДФЗ

Биопроизводителите могат да правят електронни справки за Кампания 2017
Автор: Фермер.БГ
Кандидатите по мярка 11 „Биологично земеделие” и по мярка 214 „Агроекологични плащания” от ПРСР 2007-2013 за Кампания 2017 могат сами да проверят резултатите от извършените от контролиращите лица проверки за състоянието на парцелите, пчелните семейства и животните, съобщиха от Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ).
 
 
Данните са визуализирани в Системата за индивидуална справка по Директните плащания, секция „Агроекологични плащания” на интернет страницата на ДФ „Земеделие“.
Достъпът до системата се получава с потребителско име и парола тук 
 
Потребителското име се образува от сливането на уникалния код (УРН) и последните четири цифри от ЕГН/БУЛСТАТ, без интервали и допълнителни символи. Паролата за влизане в системата съвпада с персоналния код от „Заявление за подпомагане“ по директни плащания, който се намира се в края на страницата „Резултати от автоматични проверки на въведените данни“ от заявлението за подпомагане, допълват от фонда. 
 
Ако земеделските стопани установят разминавания в данните могат да се обръщат към контролиращото лице, с което имат сключен договор. 
 
В случай на допуснати технически грешки от страна на външната институция, отстраняването им се извършва до 31 декември на текущата година. Контролиращото лице, допуснало грешката, попълва „Заявление за редакция на въведени данни в „СВДВИ“ по образец и го изпраща до ДФЗ. 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!


Свързани новини
Ралчева: Настояваме спешно да се намерят пари за мярка 11
 

Промените в схемите за обвързана подкрепа ще ...

news