Цената на билетите за Международната селскостопанска изложба АГРА 2010 е 3 лева, а за инвалиди, пенсионери и ученици – 2 лева, съобщават от панаира.

Посетителите на АГРА ще имат шанс да спечелят една от трите награди, осигурени от Международен панаир Пловдив – мотофреза с две скорости, моторна бензинова пръскачка, бензинова водна помпа. Гостите на изложението ще получат анкетна карта, които трябва да попълнят и да пуснат в специална урна. Печелившият талон ще бъде изтеглен в 12 ч на 27 февруари – последния ден на АГРА 2010.

48 новости ще бъдат показани на тазгодишното издание на най-големия форум за агробизнес в Югоизточна Европа. Той стартира на 23 февруари с участието на водещи компании от 18 държави и ще се проведе в панаирния комплекс в Пловдив.

Посетителите специалисти имат право на безплатен достъп след регистрация, която може да бъде направена и по електронен път в Интернет сайта на панаира www.fair.bg. Тя важи за работещите в сферата на животновъдството, растениевъдството, производството и дистрибуцията на селскостопански машини, производството на хранителни продукти, агрохимикали и торове, ветеринарната медицина, опаковъчната промишленост, банковото и застрахователно дело, издателската индустрия, научно-изследователската дейност в областта на селското стопанство, специализирани учебни заведения.

На участниците в АГРА 2010 се предлага нова услуга – он лайн регистрация на гостите, които биха искали да посетят техния щанд. Срещу нея посетителите ще получат талон за безплатен достъп до проявата. Предвидено е и улеснение за посетители, които искат да намерят информация за фирми изложители. Те могат да попълнят заявка в сайта на панаира и да получат данните, съобщават още организаторите.