Зима е. Кучешки студ и сняг до колене. Четири мутри отишли на лов в гората. На един завой обаче гумите поднесли. Бутнал се джипът в една пряспа, целият потънал в сняг. Тръгва напред и пори огромната снежна покривка, нищо не се вижда, движи бавно с 30км в час. Изведнъж на вратата се чука. Уплашени отварят, гледат един старец, прегърбен, побелял.

Старецът ги пита:

– Момчета, всичко нормално ли е? Имате ли нужда от помощ?

– Не, всичко е наред, дядо – отговорили вкупом отвътре.

Уплашени от случката, въпреки нулевата видимост, натиснали педала на газта, летели със 100 км/ч. Изведнъж отново това чукане. Отваря се прозорецът, пак старецът, задава същия въпрос. Мутрите още по-уплашени отговорили, че всичко е нормално и сами ще се оправят. Затворили прозореца. Отново мръсна газ - 160 км/ч, летят. Уплашени до смърт.

Отново се чука на вратата. Всички загубили ума и дума. Прозорецът се отваря отново, отново същият призрачен старец. Без да пита  направо им проговаря:

– Момчета, ако трябва да отида да взема трактора да ви издърпам, че като гледам как буксувате скоро няма да си тръгнете.

Хубавите прасета ги ядат ябълките - чернобилска мъдрост.

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

Турист на тихоокеански остров. Гледа - някакъв туземец яде кокосов орех. Пита го: - Ей, в тая жега как не ви мързи да се катерите по палмите да берет...

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

В агрофорум мъж задава въпрос: - Откъде да взема втора ръка части за Джон Диър? - Карай след друг Джон Диър.  

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

Бирата е най-великото изобретение ... И колелото не е зле, ама въобще не върви с пържени картофи!

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ

В жегите първата бира винаги е животоспасяваща... Следващите са животоподдържащи…

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ ВИЦ