Re: Избор на слънчоглед - Кусад или Пионер
Не се побликува ,защото 2 години са твърде заети да слагат реклами навсякъде из страницата та да има кинти и така и не си оправиха проблема с форума ,за който няколко пъти съм писал и все ми трият темите.Нищо чудно и ,че голяма част от потребителите просто спряха да пишат тук или минаха във форума на offroadclub-а...
Що се отнася до последният пост. Ние сме го яли този с един слънчоглед на IDGrain шарен. Ноември месец средата беше зелен.Комбайна ни гръмна двигатнел.Идва друг комбайн ,после трети. Класс доминатор ,който жъне чисто и беше жънал чисто колегата собственият му слънчоглед ,като влезна в зеленеият IDGrain го вадеше слян.Така и не изсъхваше този слънчогле ди ноември го жънахме доста време зелен.......
Явно си зависи и от годината този шарен и аз сам го садил по договор но несъм имал такъв проблем ожънахме си го нормално с Мегата. При нас беше друг проблема много пада и големи загоби. Тази година садихме за последно шарен сорт Баджер и тои пада много лесно от питите и се отказахме. Ама като гледам с тия цени ще ни откажат и от масления.
10.12.2017 в 23:49