Оценка на риска???
Здравейте колеги, може ли някой да ми каже как се прави оценка на риска на земеделското стопанство?
10.11.2016 в 15:33
Здравейте колеги, може ли някой да ми каже как се прави оценка на риска на земеделското стопанство?
10.11.2016 в 15:33
Предполагам от някоя фирма/служба по трудова медицина.
10.11.2016 в 16:12
Дай подробности. Кой я иска и защо?
10.11.2016 в 21:09
Здравейте, от инспекцията по труда ми искат оценка на риска на стопанството ...
13.11.2016 в 03:20
Предполагам от някоя фирма/служба по трудова медицина.
Това е отговорът.
13.11.2016 в 17:07
Ще кандидатствате ли по подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани”?
"Агро Бул Сервиз" ООД извършва търговска и сервизна дейност на селскостопанска...
Вече 28 години Булагро е надежден партньор на добрите селскостопански производители в...
ПИОНЕР СЕМЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД е официалния представител на ДюПон Пионер в България. Фирмата...
Джи-Трак ООД, Велико Търново е официален представител на Кубота България, SMS - Чехия,...
РИМЕКС Технолоджийс ЕАД е компания с високо професионален и иновативен подход към всички...
Предмет на дейност: Производство и търговия с препарати за растителна защита и семена рапица....
Еуралис Семанс е семенарският отдел на Еуралис Груп – френски кооператив, съставен...