x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Pioneer - Пионер Семена България ЕООД

Контакти
Телефон +359(2)489 9160
E-mail marketingbg@pioneer.com
Адрес гр. София, Младост IV Бизнес Парк София, сграда № 1А, ет. 1

ПИОНЕР СЕМЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД е официалния представител на ДюПон Пионер в България. Фирмата предлага на българския пазар семена царевица, слънчоглед, рапица, люцерна, а също и силажни инокуланти за животновъдството. Компанията държи водещ пазарен дял при царевицата и слънчогледа сред производителите и търговците на семена. Лидерството на компанията се дължи не само на 20-годишното й присъствие на пазара в България, а най-вече на високото качество на продуктите, които предлага, непрестанните иновативни и практически решения. Пионер Семена България ЕООД е собственост на Pioneer Hi-Bred International, Inc, фирма на ДюПон със седалище в Де Мойн, щата Айова, водещият в света производител и доставчик на съвременна растителна генетика, предоставящ висококачествени семена на фермери в повече от 90 страни. Пионер предоставя специализирана агрономична подкрепа и услуги за подпомагане на повишаването на продуктивността и рентабилността на фермерите, и се стреми да разработва устойчиви селскостопански системи за своите клиенти навсякъде по света. Фирмата е съумяла да събере в едно наука и обслужване, осигуряващи успех. 


На какво се дължат неоспоримите успехи на компанията? На първо място на качеството на семената, които предлага. А това качество е плод на многогодишни изследователски търсения, богата банка генетичен материал, прецизна селекция и отлични професионалисти. Хибридите на Пионер са с изпитани физиологични показатели, надминаващи по ръст конкурентните в много отношения. Всеки от предлаганите хибриди се изпитва при различните метеорологични условия, характерни за отделните региони няколко поредни години и се подбират най-добрите сред тях. 


За ДюПон Пионер е важен всеки отделен клиент, защото ни се е доверил, и неговите успехи са ярко доказателство и удовлетворениe за нашия труд. 


Регионалните агрономи към фирмата са на разположение с компетентни съвети и отлично познаване характеристиките на хибридите, готови да отделят необходимото внимание на всеки производител.

ID на фирма: 454
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
интервю
Фермери диверсифицират стопанствата си заради високи ренти Фермери диверсифицират стопанствата си заради високи ренти

Все пак има надежда за есенниците, смята Илия Проданов

firmi