x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Интерагри АД

Интерагри
Добавена от:
Интерагри
Контакти
Телефон +359 2 491 6666
E-mail office@interagribg.com
Адрес Еърпорт Център Офис сграда А2, Офис 011 Бул. „Христофор Колумб“ 64

ИНТЕРАГРИ АД е дружество с основна дейност внос, дистрибуция и продажби и сервизна дейност на иновативна и високоефективна техника и технологии за земеделския отрасъл в България. Нова компания, създадена в началото на 2013 г., но с новаторски дух и изпълнена с ентусиазъм. Той се дължи на екипа които е с дългогодишен опит в обслужването на земеделския отрасъл.

 

Във времена когато повече от фирмите на пазара се фокусират върху запазване на позициите си, ИНТЕРАГРИ възприе коренно различен подход. Ние смятаме, че момента винаги е подходящ да направиш крачка напред в правилната посока. Водени от убеждението че българския фермер и земеделец е надарен с превъзходни възможности – плодородна земя, прекрасен климат, вековни традиции, ИНТЕРАГРИ вижда своя принос в активна помощ към всички фермери, които имат нужда от доказани ефективни и изгодни технически решения.

 

Компанията е избрана за единствен официален вносител на световноизвестната марка NEW HOLLAND. ИнтеАгри е оторизирана от NEW HOLLAND да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на ИНТЕРАГРИ и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар.

 

Оригиналните резервни части NEW HOLLAND са единствените, които напълно отговарят на изискванията за качество – толкова важни за оптималната и икономична работа на Вашата NEW HOLLAND машина. Това е така, защото инженерите проектирали тези части и контролират производствените параметри са същите хора, отговорни за развитието на нашите продукти. Те знаят точно от какво се нуждае вашата машина.

 

Ние в ИНТЕРАГРИ България също знаем колко важна е навременната доставка на резервни части, когато тя се наложи докато машината на полето. Спирането на работата заброени часове може да коства много. Затова ние създадохме система за приемане, обработка и изпращане на заявките за резервни части, която пести време и средства.

 

CSPS (Common Spare Parts Service) е оптимизирана да получава и организира изпращането на резервни части така, че най-късно до 24 часа след подаване на заявката, тя да бъде на разположение на клиента. При това той не трябва да заплаща никакви допълнителни разходи за експресната доставка. Не само бързо, но и изгодно, нали?

ID на фирма: 373
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
интервю
Фермери диверсифицират стопанствата си заради високи ренти Фермери диверсифицират стопанствата си заради високи ренти

Все пак има надежда за есенниците, смята Илия Проданов

firmi