фуражи, слама, сено, люцерна и др в благоевград

alfacom

18.03.2019 НОМЕР НА ОБЯВАТА: 147053

Продава СИЛАЖ ОТ БИРЕНА КАША - БИРЕН МЕЛАНЖ ( Смес на Бирена каша, Пшенична слама и Меласа )
Уникален продукт, произведен по оригинална технология с изключителен аромат и вкус. Биреният меланж възбужда апетита със своя приятен вкус, като спомага за увеличаване на приема храна едновременно с това осигурявайки им лесно смилаеми въглехидрати. Фураж с висока енергия и протеин.
Индивидуално опакован в рулонни бали с размери 120x115, обем1,25м3 и приблизително тегло от 800-850кг. Произведени са по иновативна технология, единствена в България, при която бирена каша и пшенична слама в добавка с меласа е опакована веднага след смесването. Балираща машина осигурява много по-високо компресиране в сравнение с традиционния метод в силажна яма или полиетиленов ръкав.
Всяка бала е опакована в 7 пласта фолио за максимална дълготрайност и гаранция за осигуряване на недостъпност на кислород до фуража. ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО. Лесни за боравене и съхранение , оползотворявате 100% от фуража без никакъв брак с еднакво високо качество и удобство при хранене. Силажът е с анализно свидетелство за хранителни и енергийни стойности от SGS-България и може да бъде осигуряван целогодишно!
Цена 150лв/тон.
Разполагаме със собствен транспорт за доставка до ваш обект.
Предлагаме също СИЛАЖ - ЦАРЕВИЦА, СИЛАЖ ОТ ЯБЪЛКОВА ПУЛПА - ЯБЪЛКОВ МЕЛАНЖ фолирани в рулонни бали, ЛЮЦЕРНА - СЕНО, СЛАМА ПШЕНИЧНА балирани на големи правоъгълни бали.
Телефон за информация и контакт: 0895412371, АЛФА КОМЕРС ООД - Шумен