животни в пловдив

silvi

15.06.2012 НОМЕР НА ОБЯВАТА: 2585

Janssen Livestock е семейна фирма, превърнала се през годините в най-големия износител на живи животни от Холандия. Ние изкупуваме животни, които доставяме на нашите клиенти в повече от 20 държави.
Дългогодишната работа в бизнеса с живи животни ни убеди, че най-важният фактор за нашите партньори е здравният статус на животните.
Стриктната селекция и избор на животни ние комбинираме със собствени ветеринарни проверки и график-ваксинации, които извършваме във фермите, с които имаме договори за изкупуване на животни.
Възползвайте се от възможността да работите с професионалисти.
Предлагайки всички основни породи прасета за клане ние можем да задоволим и най-претенциозните изисквания на нашите клиенти. По-тежки или стандартни, с много-тънка сланина или по-мазни, ние ще ги доставим до вашата кланица на най-добрата пазарна цена.
Малки прасенца - като стандарт предлагаме малки прасенца в диапазона 23 – 25 кг, но е възможно да доставяме по поръчка и малко по-големи или малки животни.
Свине-майки. Готови майки или малки прасенца, селектирани да бъдат отгледани за майки. Всички основни породи, всяка седмица.