фуражи, слама, сено, люцерна и др в русе

fermer66271

30.05.2019 НОМЕР НА ОБЯВАТА: 141206

ГРАНУЛИ ОТ ЗАХАРНО ЦВЕКЛО-РЕЗАНКИ продава фирма „Милков 63“-ЕООД , които са производство на най-големия фуражен завод на Балканите в град Чантавир. Най-необходимото за преживните животни в един продукт- цвеклови резанки обогатени с 10% меласа, пшенични трици и минерален премикс. Високо качество и много бърза разтворяемост във вода. Оригинална заводска опаковка в трислойни хартиени торби по 20 кг., на палети по 780 кг. Фирмата предлага от номенклатурата на завода универсален комбиниран фураж, пълноценен фураж за лактиращи крави, стартер за телета, стартер за агнета, стартер за пилета-II фаза, както и пълноценни комбинирани фуражи за кокошки носачки и патици. Продажба на дребно от склад в град Русе и на едро по заявка. Извършваме доставки и с наложен платеж.

За информация на клиентите добре е да се знае, че в сертификата на молдовските гранули (който ни беше предоставен миналата година от „Moldova Zahar” S.R.L.), ясно се вижда, че 14% е съдържанието на влага и никъде не пише за съдържание на меласа!!!
Приложено ви предоставяме и СРАВНИТЕЛНА ТАБЛИЦА на двата вида най-внасяни гранули от захарно цвекло към този момент в България.

За повече информация посетете нашата страница във Facebook : https://www.facebook.com/milkov63 ;
За контакти : тел. 0888/441 452 ; e-mail : [email protected]