x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Техно Груп-М

Атанас Димитров
Добавена от:
Атанас Димитров
Контакти
Телефон +359 888 587 093
E-mail tehnogrupm@abv.bg
Адрес гр.Сливен,ул.

ТЕХНО ГРУП-М –Търговска и развойна дейност в областта на селскостопанска техника и инвентар към нея, строителна и друга самоходна техника, резервни части и др.
 
Като наследник на утвърдени дружества в бранша ние предлагаме основно техника втора употреба от Япония -трактори, кари, челни товарачи, мотоблокове, платформи и др., нов инвентар от водещи производители. Основни вносители сме на марка ХИТТНЕР-Хърватия, производител на горска и земеделска техника.
 
Разполагаме със собствена сервизна и складова база.
 
Професионално и коректно обслужване, за което се грижи екип от висококвалифицирани техници и търговски специалисти. Гарантираме най-доброто обслужване в сектора.
 
При нас имате възможност да направите своя правилен избор, да тествате техниката в реални условия, да получите пълна техническа консултация, инструкция за експлоатация и техника за безопасност, както и богата гама от резервни части и консумативи.

ID на фирма: 821
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
интервю
Димитър Катранджиев: Ако имам още един живот, пак ще го посветя на земеделието Димитър Катранджиев: Ако имам още един живот, пак ще го посветя на земеделието

Правилната организация на производството е разковничето на успеха, смята дългогодишният земеделец

firmi