x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Продавам ферма / стопанство в Стара Загора - 78000 EUR

Ферма- първа категория, 500 кв.м застроена площ- стопанска постройка, находяща се в село близо до Стара Загора на 15 км. Сградата е напълно оборудвана за минумум 50 животни.до всяко животно има достъп до течаща вода , циментови ясли, оградени с винкел и тухлен под с канали за торната смес. Целият двор е 1,700 дка, разделено е за двор за разходка на животните, който има корита за вода големи, и ясли за хранене. Има стопански постройки извън сградата- навес, помещение за кокошки, външна тоалетна, зеленчукова градина 200 кв. оградена. От източната страна на сградата има навес- гараж с ламаринен покрив с две коли; навес за балли, и пункт за мляко, отговарящ на изискванията за 1ва категория без вана. В западната страна на сградата има оформени обзаведени стаи за живеене/ хол, спалня кухня, с всякакви екстри и локално парно навсякъде, Кухнята е с кухненско обзавеждане с всякакви уреди, баня, бойлер, климатик, телевизор, избено помещение и допълнителна стая , в която не се живее в момента, отделно има стая за котела на парното с мивка с топла и студена вода . Домакинската постройка има двор с градинка, чердак и външна мивка и предверие. Спалнята е с алуминиева дограма. Домакинската постройка е с нов ремонтиран покрив. 2/3 от покрива на стопанската постройка е също подновен.Сградата е с прозорци от двете страни по дължина и проветрива, Подходяща е за отглеждане на всякакви животни, Има допълнително оборудване , което ще се опише при интерес ако някой иска да купи за да се оформи крайната цена.В двора до градината където се отглеждат дребни животни- кокошки , прасета, патки и други има обособено огнище с висок комин. В стопанската постройка вътре има водогрейка на дърва-200 литра, която се затопля и има достъп до яслите с вода на животните- навън за да пият топла вода. В стопанската постройка има отделени заградени места за всякакви животни.

В района на фермата има неограничен декари пасища, и няма обработваеми земи.Сградата е под постоянно видеонаблюдение и се продава с него.

Продавам ферма / стопанство в Стара Загора - 78000 EUR
Продавам ферма / стопанство в Стара Загора - 78000 EUR Продавам ферма / стопанство в Стара Загора - 78000 EUR Продавам ферма / стопанство в Стара Загора - 78000 EUR Продавам ферма / стопанство в Стара Загора - 78000 EUR
Добавена от:
nellli
Данни на продавача
Телефон 0885325500
E-mail nelli_jelqzkova@abv.bg

Характеристики

Площ : 1700 кв.м.
Цена : 78000 EUR
Тип на имота : ферма / стопанство
Регион : Стара Загора

Допълнително

В регулация : Да
Има вода : Да
Има електричество : Да

Екстри

-

Номер на обявата: 7006
imoti