x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Продавам ферма / стопанство в регион Стара Загора, с.Габарево

родава се животновъдно стопанство с регистриран животновъден обект с обща площ от 60 дка. Сградният фонд е изграден през 2010г и е отлично запазен. Състои се от масивна постройка от 1200 м2 за отглеждане на кози, овце и крави, 600 м2 склад за съхранение на фураж и сено, 100 м2 административна сграда ( къща за две семейства). На територията на обекта са създадени трайни насаждения - 7 дка овощна градина (круши, ябълки, дюли, бадеми), 2 дка малини, ягоди, лозя, лешници.Изградени са още 100м2 оранжерия и 1дка рибарник, зарибен с шаран. Останалите 40 дка обработваема земя се използва за засяване на зърнени-житни култури за изхранване на животните в стопанството. Оградата на обекта се състои от циментени колове с мрежа и 320бр тополи. Има ток и собствен водоизточник с питейна вода. През имота е прокаран и изкуствен канал, който осигурява постоянно течаща вода за напояване. В случай на продължително засушаване рибарника също може да се използва като източник на вода.
В непосредствена близост до стопанството са разположени още 150 дка обработваема земя и 100 дка ливади и люцерна със сключени нотариално заверени арендни договори, както и обширни пасищни територии.
През 2014г стопанството беше одобрено с проект по Мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства” от Програмата за развитие на селските райони.
Фермата се намира в землището на село Габарево, община Павел Баня, на 2km от главен път Е871 София – Бургас (Подбалкански път), в подножието на Средна гора с невероятен изглед към Национален парк „Централен Балкан“ и на 100м от коритото на река Тунджа.
Живописната обстановка в сърцето на Розовата долина и близостта до курортен балнеолошки център Павел Баня (5км) предразползагат към успешно развиване на селски и еко туризъм.
За контакти и повече информация: Валентин Краевски - 0888 723 770, e-mail: v.kraevski@abv.bg

Продавам ферма / стопанство в регион Стара Загора, с.Габарево
Продавам ферма / стопанство в регион Стара Загора, с.Габарево Продавам ферма / стопанство в регион Стара Загора, с.Габарево Продавам ферма / стопанство в регион Стара Загора, с.Габарево Продавам ферма / стопанство в регион Стара Загора, с.Габарево
Добавена от:
vKraevski
Данни на продавача
Телефон 0888723770
E-mail v.kraevski@abv.bg

Характеристики

Площ : 60 кв.м.
Цена : 295000 BGN
Тип на имота : ферма / стопанство
Регион : Стара Загора

Допълнително

В регулация : Не
Има вода : Да
Има електричество : Да

Екстри

-

Номер на обявата: 7729
imoti