x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Продавам земеделска земя в Велико Търново - 20 000 BGN

Предлаганият парцел е в регулация.Разположен е в Еленския Балкан в с.Марян, община Елена.На 6 км от гр.Елена,на надморска височина 450 м,на 30 км от гр.Велико Търново.На 250 км от гр.Варна по магистрала „Хемус”..В близост е до пътя Елена-Сливен, което спомага лесния достъп на превозни средства. Площта на имота е 3800 кв.м.Формата на парцела е правилна.Изложението е север-юг,изток-запад.Статута е земеделска земя,която подлежи на промяна според предназначението на бъдещото застрояване.Има възможност за провеждане на ел. и вик мрежи.Прекрасно е за инвестиция,чист балкански въздух в Стара Планина.Подходящ терен с много малка денивелация за изграждане на вилно селище,хотел,складова база,производствено предприятие.Местонахождението на парцела е удобно за връзка с:магистрала ,,Хемус” София-Варна,пътя Елена-Русе,пътя Елена-Сливен,а близостта до прохода Елена-Твърдица дава възможност за бърза връзка с Южна България.
Възможност за развитие на планински и екотуризъм.Близостта до гр.Елена позволява туристически разходки в историческите музеи и паметници на културата от българското възраждане.

Продавам земеделска земя в Велико Търново - 20 000 BGN
Продавам земеделска земя в Велико Търново - 20 000 BGN Продавам земеделска земя в Велико Търново - 20 000 BGN Продавам земеделска земя в Велико Търново - 20 000 BGN Продавам земеделска земя в Велико Търново - 20 000 BGN
Добавена от:
fermer37623
Данни на продавача
Телефон 0887315236
E-mail borisovadesi@abv.bg

Характеристики

Площ : 3800 кв.м.
Цена : 20 000 BGN
Тип на имота : земеделска земя
Регион : Велико Търново

Допълнително

В регулация : Да
Има вода : Да
Има електричество : Да

Екстри

- обработваема
- нива

Номер на обявата: 5563
imoti