x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Еуралис Семена ЕООД

Контакти
Телефон тел./факс: +359 2 868 34 16
E-mail sevdalina.georgieva@euralis.com
Адрес 1407 София; бул.

Еуралис Семанс е семенарският отдел на Еуралис Груп – френски кооператив, съставен от 12 000 фермера. Централата на компанията се намира в гр. Лескар, Франция.

Семепроизводител от 1950 г., Еуралис Семанс е сред европейските лидери при производството на зърнени и маслодайни култури – слънчоглед, царевица, сорго, соя, пролетна и зимна рапица.

dsdПреди включването им в портфолиото, всички хибриди са изпитвани в продължение на 3 години на повече от 500 000 експериментални парцела в цяла Европа. На база на тези изпитвания се прави селекция на най-приспособимите за съответния регион хибриди, като те от своя страна са тестват на местния пазар в продължение на още 2 години.

След повече от 15 години присъствие на българския пазар чрез търговските марки Rustica и Раи Semences, през 2009 г. Еуралис Семанс откри собствен филиал в България – Еуралис Семена. Компанията има офис, базиран в София и опитен търговски и технически екип, който покрива всички региони в страната.

Фирмата предлага:

  • Пълна гама високодобивни семена царевица, слънчоглед, рапица, сорго и соя
  • Като член на най-голямата научна програма за селекция на слънчоглед в Европа – SOLTIS, ние можем да предложим на земеделските производители пълна гама от иновации от всички пазарни сегменти: линолови слънчогледи, слънчогледи с високо съдържание на олеинова киселина (високоолеинови), конвенционални слънчогледи, слънчогледи от системи за производство Clearfield® и Clearfield® Plus, както и последната новост в портфолиото – хибриди, устойчиви на Сулфонилурея.
  • Царевични хибриди от нов, оригинален генетичен източник Tropical Dent®, ексклузивен за Еуралис. Хибридите от тази технология имат три основни характеристики: висок добив, стабилност, бързо отдаване на влага.
  • Хибриди сорго, които са най-добрата алтернатива на цареви­цата за сухи региони. Еуралис е част от Eurosorghum – най-го- лямата изследователска програма за селекция и разпростра­нение на хибриди сорго в Европа.
  • Еуралис е един от пионерите в селектирането на маслодайна рапица. Компанията е създател на първия хибрид зимна рапица в Европа.
  • Повече от 50 години опит в отглеждането на висококачествени соеви семена. Член на асоциация „Дунавска соя“.
  • Ние напълно контролираме цялата производствена верига – от научните изследвания, през производството на семена, до продажбата им на българския пазар.

ID на фирма: 815
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
интервю
Радостина Жекова: Общините искат само рента за пътищата, без да ги поддържат Радостина Жекова: Общините искат само рента за пътищата, без да ги поддържат

Това затруднява силно достъпа на земеделските производители до нивите, смята зърнопроизводителят

firmi