x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Браншови синдикат по животновъдство

Колеги, искам Вашето мнение за създаване на Браншови синдикат по животновъдство. Идеята ми е да създадем организация, която реално да защитава и отстоява Нашите права, тъй като браншовите организации не изпълняват тези функции.

28.01.2011 в 15:45

Мнението е редактирано за последно на 2011-01-28 15:47:41
 
Re:синдикат

Според мен трудно постижимо при сегашното бездействие и безхаберие на нашето правителство.

28.01.2011 в 15:59

 
Re:

От кое населено място си? Представи се! Какви животни отглеждаш и от кога. Идеята е добра. Трудно се отстояват нещата напоследък, всеки ден се променя нормативната база и на практика ни лишават от приходи, поради което много трудно съществуваме.

28.01.2011 в 16:28

 
Re:

Това е пак някой ,който няма нищо общо с животновъдите.Влезте в профила и ще разберете.Крайно време е администраторите на този сайт да сложат ред.При регистрация искайте УРН.

28.01.2011 в 16:49

 
Re:

Аз съм от Врачанския регион по точно от село Косталево. За съжаление не предполагах че ще Вие интересна моята биография, но с удоволствие бих Ви запознала с моята личност. Закърмена съм със животновъдството още от малка. Моите родители цял живот се прехранват с земеделие и животновъдство. Това че съм се регистрирала по-късно като земеделски производител не означава, че те първа прохождам, въпреки , че човек се учи докато е жив.Семейна съм и със съпругът ми към момента отглеждаме 100 кошери, 400 кокошки носачки, 20 крави и 26 телета,1 свиня майка и прасета за угояване, зайци,гълъби и коне.

28.01.2011 в 20:57

 
Re:

az sma za ideqta samo trqbva da se vidi kak 6te se organizirame?
daite nqkakvi predlojeniq

28.01.2011 в 20:58

 
създаден е синдикат

Колеги, в Търговище на 17.01.2011 е учреден синдикат на работещите в сектор " Селско,горско и рибно стопанство" кън Нац.синдикат "Защита".Влезте в www.ns.zashtita.com и прочетете писмото до МЗХ и Министър председателя,изтеглете си заявление за членство и го пратете на посочения адрес.Вече синдиката има определена среща в МЗХ за поставяне на проблемите на 03.02 2011г.Ако ви интересува пишете.

28.01.2011 в 21:25

 
БРАНШОВА ОРГАНИЗАЦИЯ В ЗАЩИТА НА ЖИВОТНОВЪДИТЕ

МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА УСПЕЕТЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ ТАКА ЖЕЛАНАТА ОТ ВАС БРАНШОВА ОРГАНИЗАЦИЯ,ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР.КОГАТО ИСКАТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ,НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ БЪДЕ ЛЕСНО.АЗ СЕ ЗАНИМАВАМ С ОТГЛЕЖДАНЕ НА 350 ОВЦЕ МАЙКИ И ОБРАБОТВАМ 1000дкр ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ И ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ РАЗБИРАМ ТОЛКОВА МНОГО МАКАР ГО ПРАВЯ ОТ ДЕТЕ.МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ И ЗАЕДНО ДА ГО НАПРАВИМ.АЗ СЪМ ОТ РОДОПИТЕ.АКО ЖЕЛАЕТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ В ФОРУМА"СТАЧКА-СТАЧКА"И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ШЕГА НЕ БИВА.НА 2 ФЕВРОАРИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ ПРЕД МЗХ ОТ 12.00ч,КОИТО Е ОРГАНИЗИРАН ОТ БРАНШОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ.НАДЯВАМ СЕ ТАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ. [:tractor:] [:tractor:] [:tractor:] [:tractor:] [:tractor:] [:dance:] [:dance:] [:dance:] [:dance:] [:dance:] [:dance:] [:dance:] [bi4] [bi4] [bi4] [bi4] [bi4] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [dalavera] [podkup] [podkup] [podkup] [podkup] [podkup] [podkup] [podkup] [podkup] [podkup] [podkup] [:talk] [:talk] [:talk] [:talk] [:talk] [:talk] [:talk] [dalavera] [dalavera]

28.01.2011 в 21:45

 
Re:

Здравейте, колеги дали всички въпроси свързани с животновъдството са решени?! Нима трябва да стоим толкова безучастни, би трябвало да се вземем в свои ръце. От факта, че една птичка пролет не прави всички животновъди имаме нужда от всеобща подкрепа. Идеята ми е със създаването на животновъдния синдикат да защитаваме нашите права и интереси. А те са: неотложната промяна на обазуване на изкупните цени на всички непреработени животински продукти – не може и не трябва вече преработвателите да определят изкупните цени за мляко, месо, яйца и пчелния мед. Трябва ние производителите да определяме цените. И тъй като всеки производител поотделно е невъзможно да защити цената на продукцията си пред прекупвачи и преработватели е необходимо изграждането на Браншова организация. Досега действащите Браншови организации не изпълняват това най-важно задължение, а се превърнаха на лакей на всички правителства до сега! Държава иска от нас да плащаме осигуровки и в това няма нищо лошо, но дали се ще можем да се пенсионираме с достойни пенсии? И с оглед на нашия труд тряба да се борим за по-ранно пенсиониране. Затова организацията трябва да се нарича животновъден синдикат. Сега оставям празни редове за вашите мнения. И не забравяйте, че нищо даром не се постига. Трябва да се борим и включим всички животновъди в нашата кауза. [:duel:]

31.01.2011 в 22:42

 
Re:

Много трудно ще бъде регистрирането на синдикат.Затова ви предлагам да се регистрираме, както ни приканва колежката Боряна в нац.синдикат "ЗАЩИТА" Знаете,това е мощна синдикална организация, със структури в цялата страна.

04.02.2011 в 11:33

 

Ефективна ли е политиката за биопроизводство в България?

 • Сатнет ООД Сатнет ООД

  Сатнет ООД е водещ вносител на употребявани и рециклирани Японски...

   
  Pioneer - Пионер Семена България ЕООД Pioneer - Пионер Семена България ЕООД

  ПИОНЕР СЕМЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД е официалният представител на ДюПон Пионер в България. Фирмата...

   
  Кубота България /КББГ ЕООД/ Кубота България /КББГ ЕООД/

  Кубота България /КББГ ЕООД/ е изключителен представител на световно известната японска марка...

 • БУЛАГРО МАШИНИ АД БУЛАГРО МАШИНИ АД

  Вече 28 години Булагро е надежден партньор на добрите селскостопански производители в...

   МК ГУМИ ООД МК ГУМИ ООД

  МК ГУМИ ООД е компания, занимаваща се с внос и търговия на едро и дребно с гуми. Фирмата...

  Оптиком ООД Оптиком ООД

  Заедно с грижа и оптимални решения за Вашето стопанство   ОПТИКОМ ООД  е...

 • Мегатрон ЕАД Мегатрон ЕАД

  Мегатрон ЕАД  е основана през 1998 г. и е официален представител в България на водещи...

  Агрия АД Агрия АД

      ИСТОРИЯ   Агрия АД е създадена през 1932 г., за да задоволи...

  ФИАММА ЕООД ФИАММА ЕООД

  Всичко за селското стопанство.   Фиамма ЕООД предлага богата и широка гама от...

 • Агротрон - М Агротрон - М

  Агротрон-М се занимава с внос на трактори, комбайни и земеделски инвентар от Европа.  ...

  Стойчеви 57-62 ООД Стойчеви 57-62 ООД

  Фирма Стойчеви 57-62 ООД е изключителен представител за България на:   Зетор –...

  Металагро АД Металагро АД

  Металагро АД е български производител на хедери за жътва на слнчоглед, царевица, приставки...

forum