x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

АГРОТЕХНИКИ И КО ООД

Контакти
Телефон 070090033
E-mail v.mavrov@agrotehniki.com
Адрес гр.Карнобат, Индустриална зона - север

АГРОТЕХНИКИ И КО ООД е фирма със седалище град Карнобат, Индустриална зона Север. Фирмата разполага с бази в Стара Загора, Силистра, Разград и Добрич. АГРОТЕХНИКИ И КО e основана през 1991 година с предмет на дейност продажба на селскостопанска техника и резервни части.

 

Благодарение на активната си дейност и предлаганите качествени машини, фирмата се е наложила и утвърдила на българския пазар и има клиенти в цялата страна. Днес фирмата разполага с големи складове за резервни части, сервизни бази и мобилен сервиз.
 

Ние предлагаме богата гама от земеделска техника - трактори, комбайни, дискови брани, култиватори, плугове, продълбочители, чизели, валяци, сеялки, пръскачки, торачки, мулчери, косачки, сенообръщачи, сламопреси, миксери, ремаркета и други.

 

АГРОТЕХНИКИ И КО ООД работи на базата на взаимноизгодно сътрудничество с европейски и американски фирми, лидери в производството на селскостопанска техника като: CLAAS, MAIZCO, MASCHIO GASPARDO, SaMASZ, AGREX, GASCON, NARDI, HATZENBICHLER, FANTINI, AGROMA, EBAK, COMET, ARAG, BIANCHI, ANNOVI и други.

 

Равноправни партньори на фирмата са земеделски кооперации, частни земеделски стопани и крупни арендатори. Предлаганата техника позволява да се задоволят нуждите нa производители с различни финансови възможности. Ние и нашият екип от специалисти в бранша се стараем да бъдем максимално полезни на нашите клиенти!

ID на фирма: 976
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
интервю
Димитър Мачуганов: Студът не повлия на посевите Димитър Мачуганов: Студът не повлия на посевите

Всяка капчица е добре дошла, надява се земеделският производител

firmi